Be Smart Be International 2019

Activiteit:

Informatie activiteit

Je moet ingelogd zijn om te kunnen inschrijven.

14-06-2019
0
Het Noorden organiseert voor het Noorden voor de vierde keer “Be Smart Be International”, een event met alle ins en outs rondom internationaal zaken doen. Het event vindt plaats op vrijdag 14 juni in de Health Hub in Roden.

Doel

De betrokken organisaties vinden het belangrijk bedrijven en organisaties in de regio te ondersteunen in hun internationale ambities. Het event heeft tot doel bedrijven te helpen meer internationale slagkracht te creëren en streeft innovatie in bedrijven na. Het initiatief voor het houden van deze bijeenkomst ligt bij het International Welcome Center North (IWCN) van de gemeente Groningen.

De overige participanten zijn:
  • Exportclub Drenthe
  • Gemeente Assen
  • Gemeente Groningen
  • Health Hub Roden
  • Gemeente Noordenveld
  • OC Noordenveld
  • Provincie Drenthe
  • Provincie Groningen
  • Rabobank
  • Regio Assen Groningen
  • WTC Leeuwarden
  • Ondernemend Assen
  • Bedrijvenvereniging WEST
  • Bedrijvenvereniging ZO

Programma

Op dit moment wordt er gekeken naar de diverse onderwerpen die tijdens de bijeenkomst in verschillende workshops worden gepresenteerd.

Als lid van ZO zul je t.z.t. een uitnodiging voor dit event ontvangen.

Health Hub Roden

Oosteinde 8