Be Smart Be International 2019

Activiteit: Informatiebijeenkomst

Informatie activiteit

Deze activiteit is gesloten voor inschrijvingen.

Informatiebijeenkomst
14-06-2019
08.30-13.30 uur
0
Wil je de grenzen over naar onze buurlanden om zaken te doen? Dan geeft dit event je een vliegende start! Het programma is gevuld met ervaren sprekers en workshopgevers van succesvolle internationale bedrijven. Raak geïnspireerd èn krijg de praktische kennis om echt aan de slag te kunnen. Na de workshops toch nog vragen? Bezoek tijdens de lunch de infomarkt!

Benieuwd naar wat er er allemaal gaat komen? Apollo BV Store Support Trade & Innovate Covenant NBSO Hamburg Grenspuntinfo Market Link Scandinavia Flanders Invest NBCC Hanzehogeschool Groningen Oranjewoud Export Academy DOT Solutions JC-Electronics VDH Provincie Drenthe Rabobank meld je gratis aan: besmartbeinternational

Organisatoren

Het initiatief voor het houden van deze bijeenkomst ligt bij het International Welcome Center North (IWCN) van de gemeente Groningen.

De overige participanten zijn:
  • Exportclub Drenthe
  • Gemeente Assen