Activiteiten

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij Bedrijvenvereniging ZO.

11 maart 2024
Workshop Social Media

Hoe zet je Instagram nu op zo’n manier in dat je klanten je graag volgen en uiteindelijk vaker bij je langs komen? Welke trends zijn er, waar jij gebruik van kunt maken? In deze sessie neemt social media deskundige Kirsten Jassies je mee in deze wondere wereld van social media en ga je ook zelf aan de slag!

12 maart 2024
MARUG Marketing Conference

Op dinsdag 12 maart 2024 vindt de 35ste editie van de MARUG Marketing Conference plaats in de Euroborg te Groningen. Tijdens dit unieke evenement komen studenten, professionals en bedrijven met affiniteit voor marketing samen. MARUG nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het MARUG Congres!

25 maart 2024
Informatiebijeenkomst invoering zero-emissiezone

Vanaf 1 april 2025 wordt er een zero-emissiezone ingevoerd in de binnenstad van Groningen. De gemeente Groningen nodigt je uit voor een informatiebijeenkomst op 25 maart 2024.

26 maart 2024
Padelavond bij Peakz Padel

Misschien heb je het wel voorbij zien komen. Een potje Padel met Jong Zuidoost. Een avond vol actie en gezelligheid bij Peakz Padel op ons eigen bedrijventerrein.

We ontvingen als vereniging zoveel positieve berichten naar aanleiding van dit event dat we besloten hebben om heel Zuidoost hiervoor uit te nodigen. Omdat te realiseren hebben we wél een nieuwe datum geprikt.

09 april 2024
ZIEZO Netwerklunch MAKRO

Op dinsdag 9 april 2024 kun je tijdens een heerlijke lunch bij de MAKRO ongedwongen netwerken. Ontmoet mede-ondernemers van Zuidoost en vergroot je netwerk.

17 april 2024
ZIEZO Schoon Actie

Op woensdag 17 april 2024 organiseren wij een lokale schoonmaakactie op ons bedrijventerrein in het kader van Lentekriebels.

16 mei 2024
Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 16 mei vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Het thema van ALV 2024 wordt op een later moment bekend gemaakt. Tijdens de ledenvergadering komen diverse onderwerpen aan bod zoals vaststellen contributie 2024, benoeming en aftreden bestuursleden, jaarrekening en begroting. Ook wordt er een korte  toelichting gegeven over de lopende projecten.

20 september 2024
ZIEZO Schoon Actie

Op vrijdag 20 september 2024 organiseren wij een lokale schoonmaakactie op ons bedrijventerrein in het kader van World Cleanup Day.