Activiteiten

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij Bedrijvenvereniging ZO.

Zuid Oost
04 september 2024
Masterclass AI: De Kracht van ChatGPT voor het MKB

Welkom bij de exclusieve Masterclass AI, speciaal ontworpen voor leden van de Bedrijvenvereniging Zuidoost. Deze unieke kans stelt je in staat om de wereld van Artificial Intelligence (AI) te verkennen en te ontdekken hoe je het kunt inzetten om louw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. 

Zuid Oost
05 september 2024
Bedrijfsbezoek Koninklijke NNZ BV

Op donderdag 5 september 2024 bezoeken we de Koninklijke NNZ BV (Noord Nederlandse Zakkencentrale). Ontdek hoe bijzonder dit bedrijf is. Bij hen draait alles om samenwerking en persoonlijke relaties, zowel intern als extern. Relaties met medewerkers, klanten en stakeholders. Oplossingen worden gezocht in teamwerk, om elkaar te helpen succesvol te zijn, met respect, integriteit en eerlijkheid.

Zuid Oost
20 september 2024
ZIEZO Schoon Actie

Op vrijdag 20 september 2024 organiseren wij een lokale schoonmaakactie op ons bedrijventerrein in het kader van World Cleanup Day. 

Zuid Oost
10 oktober 2024
Bedrijfsbezoek S&S Systems BV

Graag nodigen we je uit voor een exclusief bedrijfsbezoek aan S&S Systems BV, een toonaangevend technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van Innovatieve IT-oplossingen in diverse sectoren.

Zuid Oost
05-11-2024 t/m 06-11-2024
Promotiedagen 2024

Geef je netwerk een boost tijdens de Promotiedagen dinsdag 5 en woensdag 6 november 2024. Deelnemen aan de netwerkstand is kant- en klaar en laagdrempelig. Je kunt je vanaf nu hiervoor inschrijven. Wacht niet te lang want vol is vol.

Zuid Oost
10 december 2024
Eindejaarsbijeenkomst

Luid samen met ons het jaar uit op dinsdag 10 december tijdens onze eindejaarsbijeenkomst.